Parkettgolv Ek 3-stav Shell Kährs

Parkettgolv Ek 3-stav Shell Kährs

Sortering Ek Shell är en vitpigmenterad, mattlackad 3-stav i rustik stil med bas på ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt. Borstad för stor träkänsla. Får innehålla stora kvistar. Moderna klicksystem Kährs var först i världen med att introducera ett mekaniskt och limfritt fogsystem – Woodloc®. Fördelarna var uppenbara. Enkelt att lägga, inget kladd med lim och perfekta fogar. På varje plankas kortsida finns en glidande låsfjäder infälld i ett spår. När denna ligger i kant med långsidans slitskikt befinner den sig i olåst position. Kortsidan på nästa planka i samma rad har ett fräst spår som passar låsfjäderns position och som gör att plankan lägger sig på rätt plats. Golvvärme Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden. Kom ihåg Trä är ett hygroskopiskt material, det betyder att trä kan ta upp och avge fukt. Trägolv tar upp fukt från luften i rummet där det ligger. Det gör att trägolv sväller när det blir fuktigt och krymper när det blir torrt.

Parkettgolv Ek 3-stav Shell Kährs kan du köpa direkt från ByggMax. Parkettgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Parkettgolv Ek 3-stav Shell Kährs.

Relaterade produkter
Parkettgolv Ek 1-stav Rise Kährs
Parkettgolv Ek 1-stav Rise Kährs

Sortering Ek Rise en ultrmattlackad planka/1-stav i rustik stil med ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 3-stav Lava Kährs
Parkettgolv Ek 3-stav Lava Kährs

Sortering Ek Lava är en pigmenterad mörkbrun och mattlackad 3-stav med små färgvariationer.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 2-stav Cirrus Kährs
Parkettgolv Ek 2-stav Cirrus Kährs

Sortering Ek Cirrus är en vitpigmenterad, mattlackad 2-stav i rustik stil med bas på ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 2-stav Creme Kährs
Parkettgolv Ek 2-stav Creme Kährs

Sortering Ek Creme är en vitpigmenterad, mattlackad 2-stav i rustik stil med bas på ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt.

- kr
Mer info