Parkettgolv Ek 3-stav Marzipan Muffin 14mm Barlinek

Parkettgolv Ek 3-stav Marzipan Muffin 14mm Barlinek

Sortering Grålackat parkettgolv i tålig ek för naturlig och ombonad look. Unna dig en exklusiv känsla i rummet, ljusa golv får även små rum att kännas större. Golvbrädorna är tillverkade av trä i hög kvalitet med en slutfinish som fokuserar på den naturliga skönheten i träet. Golvet har en varierande ådring med ett levande utseende och naturliga och livliga färgnyanser. Olika längder av stavar, sunda kvistar samt medelstora och små spacklade kvistar får förekomma. Små brister i trä samt i lagningar är möjliga på borstade ytor. Moderna klicksystem Samtliga golv från Barlinek är utrustade med moderna låssystem för att göra läggningen av parkettgolven så smidig som möjligt. Alla golv har ett och samma klicksystem på långsidan av plankan. Denna kallas för Barclick, vilket innebär en snabb och enkel läggning av träplankorna. Golvet kan användas direkt efter att läggningen är färdig och ger starka och hållbara fogar mellan brädorna. Det går dessutom bra att montera golvet flytande, dvs. helt utan lim. Golvet kan även monteras över ett golvvärmesystem utan problem, men glöm då inte passande golvunderlag! På kortsidan av träplankan används ett annat klicksystem, Barlock 5Gc. Detta system ger 25% snabbare läggningstid än vid användning av andra klicksystem och minimerar även risken för skador vid montering eller demontering. Klicksystemet 5G är framtaget av svenska Välinge och medför att ingen golvläggningssats behövs vid läggning. Glöm dock inte lämpliga läggningsverkyg – exempelvis såg, kil och slagkloss. Beställ golvprov Köp hem ett eller flera golvprov för att i lugn och ro bestämma vad som passar bäst i ditt hem. Golvvärme Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden. Lack och slipning Slitskiktens tjocklek: 3,2 mm. Lackens slitstyrka: > 3000 varv Slipning: Slitskikten kan slipas 2-3 gånger beroende på golvets slitage och möjliga skador. Slipningen bör utföras av fackman. Tänk på att golvet inte är genomfärgat.

Parkettgolv Ek 3-stav Marzipan Muffin 14mm Barlinek kan du köpa direkt från ByggMax. Parkettgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Parkettgolv Ek 3-stav Marzipan Muffin 14mm Barlinek.

Relaterade produkter
Parkettgolv Ek 1-stav Marzipan Muffin 180mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Marzipan Muffin 180mm Barlinek

Sortering Hård och tålig ekparkett med fasade kanter.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Marzipan Muffin 155mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Marzipan Muffin 155mm Barlinek

Sortering Parkettgolv Ek Marzipan Muffin är ett gråfärgat mattlackat golv med en bredd på 155 mm.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 3-stav Cappuccino 14mm Barlinek
Parkettgolv Ek 3-stav Cappuccino 14mm Barlinek

Sortering Ge ditt rum en exklusiv känsla med detta parkettgolv i tålig ek, laserat i en fin elfenbensfärg och behandlat med mattlack.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 3-stav Affogato 14mm Barlinek
Parkettgolv Ek 3-stav Affogato 14mm Barlinek

Sortering Slitstarkt och exklusivt mörklaserat ekgolv som har täckts med mattlack.

- kr
Mer info