Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin

Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin

Golv i keramisk komposit är det absolut senaste inom golvvärlden. Materialet speglar sin samtid på ett enastående sätt där man vill ha alla de bästa egenskaperna här och nu. Modernt, högteknologiskt, miljövänligt och prisvärt. Allt på samma gång. Teknologin för att tillverka ett golv i keramiskt komposit heter Nadura®. Det består av en pulverblandning som ger ett golvmaterial med extrema egenskaper. Ett nytt material med nya egenskaper, där den väldigt höga slitstyrkan och slagtåligheten är överlägsen något annat golv på marknaden. Den absoluta fördelen med denna teknik är att pulverskiktet är solitt, med färg rakt igenom. När du sliter ner den övre ytan har du samma material under. Ytan slits alltså som hos ett äkta material. Ett rejält jack eller två visar bara dess överlägsenhet. Produkten har likt ett äkta naturmaterial vissa nyansskillnader som bidrar till en mer levande golvyta. Detta golv i keramisk komposit är just vad det heter. Ett lager varmgrå keramisk komposit på en HDF-skiva. Med en ytstruktur som liknar en avgjutning av ett block skiffer. Typspecifik info Golvtyp: Nadura Tiles Slitstyrka / AC-klass: AC 6 Klassificering EN 685: Klass 34 Fog: 5G® Ytstruktur: Slät skiffer Kärna: HDF Kantfasning: Dekorativt spår Längd: 584 mm Bredd: 283 mm Höjd: 10,5 mm Antal i förpackning: 8 st

Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin kan du köpa direkt från ByggMax. Parkettgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Keramiskt Kompositgolv Mörkgrå Skiffer Bjelin.

Relaterade produkter
Laminatgolv Skiffer 8 mm
Laminatgolv Skiffer 8 mm

Laminatgolvet Skiffer från Classen är ett laminatgolv i sten-/klinkerimitation som genom sitt realistiska utseende enkelt förändrar karaktären och dynamiken i utrymmena det läggs i.

- kr
Mer info