Parkettgolv Ek 1-stav Touch 207mm Barlinek

Parkettgolv Ek 1-stav Touch 207mm Barlinek

Sortering Ett trendigt, ljust ekparkettgolv med en nyans av aska belagd med matt lack. Synliga träådringar och fasade kanter skapar liv och djup till rummet och ger ett elegant intryck. Den borstade matta ytan framhäver träets struktur och ger ett skönt underlag att gå på. Golvet har en varierande ådring vilket ger ett levande utseende med naturliga och livliga färger och färgnyanser. Större sunda och spacklade kvistar får förekomma. Små brister i trä samt i lagningar är möjliga på borstade ytor. Moderna klicksystem Samtliga golv från Barlinek är utrustade med moderna låssystem för att göra läggningen av parkettgolven så smidig som möjligt. Alla golv har ett och samma klicksystem på långsidan av plankan. Denna kallas för Barclick, vilket innebär en snabb och enkel läggning av träplankorna. Golvet kan användas direkt efter att läggningen är färdig och ger starka och hållbara fogar mellan brädorna. Det går dessutom bra att montera golvet flytande, dvs. helt utan lim. Golvet kan även monteras över ett golvvärmesystem utan problem, men glöm då inte passande golvunderlag! På kortsidan av träplankan används ett annat klicksystem, Barlock 5Gc. Detta system ger 25% snabbare läggningstid än vid användning av andra klicksystem och minimerar även risken för skador vid montering eller demontering. Klicksystemet 5G är framtaget av svenska Välinge och medför att ingen golvläggningssats behövs vid läggning. Glöm dock inte lämpliga läggningsverkyg – exempelvis såg, kil och slagkloss. Beställ golvprov Köp hem ett eller flera golvprov för att i lugn och ro bestämma vad som passar bäst i ditt hem. Golvvärme Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden. Lack och slipning Slitskiktens tjocklek: 3,2 mm. Lackens slitstyrka: > 3000 varv (Tabertest med fallande sand) Slipning: Slitskikten kan slipas 2-3 gånger beroende på golvets slitage och möjliga skador. Slipningen bör utföras av fackman. Tänk på att golvet inte är genomfärgat.

Parkettgolv Ek 1-stav Touch 207mm Barlinek kan du köpa direkt från ByggMax. Parkettgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Parkettgolv Ek 1-stav Touch 207mm Barlinek.

Butik Pris Länk
Byggmax 599 kr Besök Byggmax
Relaterade produkter
Parkettgolv Ek 1-stav Excite 207mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Excite 207mm Barlinek

Sortering Ett vackert parkettgolv i varma nyanser som ger ditt rum en ombonad känsla.

599 kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Joy 207mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Joy 207mm Barlinek

Sortering Golvet har en varierande åldring med levande utseende och naturliga och livliga färgnyanser.

569 kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Harmony 207mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Harmony 207mm Barlinek

Sortering En exklusiv ekparkett behandlad med naturolja med pärlvit nyans som ger ditt rum ett ljust och behagligt uttryck.

599 kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Tender 207mm Barlinek
Parkettgolv Ek 1-stav Tender 207mm Barlinek

Sortering Ett högkvalitativt ekparkettgolv i plankformat behandlat med vit naturolja.

599 kr
Mer info