Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Ink Kährs

Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Ink Kährs

Sortering Ek Nouveau INK är en brunpigmenterad och mattlackad planka/1-stav. Basen är ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt. Får innehålla stora kvistar, sprickor och inslag av ytved. Borstad med mikrofasade kanter. Moderna klicksystem Kährs var först i världen med att introducera ett mekaniskt och limfritt fogsystem – Woodloc®. Fördelarna var uppenbara. Enkelt att lägga, inget kladd med lim och perfekta fogar. På varje plankas kortsida finns en glidande låsfjäder infälld i ett spår. När denna ligger i kant med långsidans slitskikt befinner den sig i olåst position. Kortsidan på nästa planka i samma rad har ett fräst spår som passar låsfjäderns position och som gör att plankan lägger sig på rätt plats. Golvvärme Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden. Kom ihåg Trä är ett hygroskopiskt material, det betyder att trä kan ta upp och avge fukt. Trägolv tar upp fukt från luften i rummet där det ligger. Det gör att trägolv sväller när det blir fuktigt och krymper när det blir torrt.

Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Ink Kährs kan du köpa direkt från ByggMax. Parkettgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Ink Kährs.

Relaterade produkter
Parkettgolv Ek 1-stav Nouveau Taupe  Kährs
Parkettgolv Ek 1-stav Nouveau Taupe Kährs

Sortering Ek Nouveau Taupe är en gråpigmenterad och mattlackad planka/1-stav.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Nouveau Oat Kährs
Parkettgolv Ek 1-stav Nouveau Oat Kährs

Sortering Ek Nouveau Oat är en vitpigmenterad och mattlackad planka/1-stav.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Whisper Kährs
Parkettgolv Ek 1-Stav Nouveau Whisper Kährs

Sortering Ek Nouveau Whisper är en vitpigmenterad och mattlackad planka/1-stav.

- kr
Mer info
Parkettgolv Ek 1-stav Rise Kährs
Parkettgolv Ek 1-stav Rise Kährs

Sortering Ek Rise en ultrmattlackad planka/1-stav i rustik stil med ekens alla naturliga färgvariationer, från ljus till mörkt.

- kr
Mer info