Laminatgolv Ek Alpine White 1-stav

Laminatgolv Ek Alpine White 1-stav

Dekorativt laminatgolv i plankformat i rustik stil med en träådring som påminner om plankor från en gammal fin ek. Golvbrädorna har en polerad yta och fasningar längs alla fyra sidor förstärker känslan av ett trägolv. Golvbrädornas mått: 1286 x 194 x 8,0 mm. Garanti: 15 år. Tålighetsklass Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger. Beställ golvprov Köp hem ett eller flera golvprov för att i lugn och ro bestämma vad som passar bäst i ditt hem. Klicka här för att beställa. (https://www.byggmax.se/golvprov-alpine-white-8mm-p651637) Snabbare golvläggning med Megaloc Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning. Golvvärme Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

Laminatgolv Ek Alpine White 1-stav kan du köpa direkt från ByggMax. Laminatgolv och andra byggvaror får du hemkörda direkt från närmsta byggvaruhus.

Besök Byggmax för mer information om och bilder på Laminatgolv Ek Alpine White 1-stav.

Relaterade produkter
Laminatgolv Ek Alpine White XXL
Laminatgolv Ek Alpine White XXL

Ek Alpine White XXL 1-stav är ett 8 mm tjockt och lättlagt laminatgolv.

149 kr
Mer info
Laminatgolv Ek Alpine 1-stav
Laminatgolv Ek Alpine 1-stav

Modernt, mörkgrått laminatklinkergolv som med sin struktur och levande mönster förhöjer känslan av äkta stenplattor.

139 kr
Mer info
Laminatgolv Amundsen White 1-stav 7mm
Laminatgolv Amundsen White 1-stav 7mm

Laminatgolv Amundsen White 1-stav 7mm är ett klassikt laminatgolv i enkel ljus träinspirerad utformning.

99 kr
Mer info
Laminatgolv Ek White 8mm Pergo
Laminatgolv Ek White 8mm Pergo

Laminatgolv Ek White är ett laminatgolv i klassiskt plankformat med fin och realistisk trästuktur som ytterligare framhävs av dekorens matta finish.

189 kr
Mer info